home.php

Zoals dat heet zitten wij nu al een jaar of 37 in de Noten en Zuidvruchten. Dat klinkt vrij passief: zitten. Een koopman die achter zijn kraam 'zit'. Het is maar een woordspeling, maar het heeft geen positieve klank. Een koopman werkt! Wij werken dus al een goede 37 jaar in de Noten en Zuidvruchten. Will Slaghuis heeft zijn eerste ervaring in deze branche opgedaan in 1966 bij Wessel Plat, volgens hem de eerste echte Notenpionier op de markt.

In 1979 kochten wij onze eerste verkoopwagen: wat een verademing! Bij aankomst op de markt hoefde de kraam niet meer ingedeeld te worden en ook het gesjouw met de handel was voorbij. De noten en zuidvruchten lagen nu achter een vitrine dus ook voor de hygiŽne was het veel beter. Je staat per slot van rekening met een vers product op de markt. Nu, 25 jaar later, zijn wij alweer aan onze vierde verkoopwagen en genieten er nog elke dag van!

Wij bakken onze nootjes op de markt, dat geeft een goede, fijne geur en de mensen weten dat ze een ongelofelijk vers product kopen. Een hete, versgebakken pinda of cashewnoot is nog niet lekker, ze zijn dan namelijk nog niet knapperig genoeg. Nog beter gezegd, ze zijn taai! Vandaar dat het zakje altijd even open moet blijven staan.

Voedsel, dat vraagt om verzorging, versheid, assortiment, netheid en uitstraling naast het bekende rijtje P's: product, promotie, prijs, plaats en niet te vergeten personeel. De markt is niet een beetje rommelen, maar gedegen werk leveren.

Als je vele klanten hebt die al zo lang als dat je op de markt staat bij je komen kopen dan zegt dat iets. Wij proberen onze klanten zoveel mogelijk te koesteren.