IMG-LOGO

Marco Slaghuis,
Eigenaar Peanut Power/ Will’s Notenbar

Meer dan 50 jaar ervaring

Ruim vijftig jaar geleden begon Will Slaghuis met het verkopen van noten op de markt. Cashewnoten waren toen nog onbekend. ‘Wat zijn die kromme dingen?’ vroegen de klanten als ze bij de kraam stonden om pinda’s en pruimen te kopen. Het assortiment was toen nog zeer bescheiden.


Tegenwoordig is Will’s Notenbar een waar luilekkerland met diverse soorten noten, gedroogd fruit, pitten, zaden, Indische producten, superfoods, muesli, chocolade en bakproducten. Zoon Marco runt het familiebedrijf samen met zijn vrouw bijgestaan door een enthousiast team.


Altijd vers

De moderne verkoopwagen staat vijf dagen per week op verschillende markten en heeft een hechte klantenkring. Marco is opgegroeid met noten en heeft het ondernemerschap in zijn bloed zitten. “Het is hartstikke leuk om mensen blij te maken met producten waar ik helemaal achter sta. Bij ons is alles vers! 


Wij branden onze nootjes op de markt, vandaar ook die heerlijke geur waaraan je verse noten kunt herkennen. Alles is warm, behalve mijn koffie, die is vaak al koud voordat ik er aan toe kom om hem op te drinken.”


Marco en Ancella Slaghuis